Een grote diversiteit aan workshop kan bij-Ellen gevolgd worden.

Van een workshop bij-Ellen maken we altijd een klein feestje. Je bent er even uit, lekker bijkletsen en je krijgt koffie of thee met wat lekkers er bij. En ondertussen maak je iets leuks. Je leert een nieuwe techniek en doet inspiratie op om wellicht thuis ook aan de slag te gaan. Het aanbod is heel divers en zal regelmatig aangevuld worden met nieuwe workshops. Een gemiddelde workshop duurt ongeveer 2 uur. Helaas uitlopen is voor mij geen uitzondering.  Bij een aantal workshops staat de materiaal prijs, hier komt nog 6 euro p.p. per uur bij. Indien er bij de prijs vermeld staat dat het om een complete prijs gaat dan is deze uur prijs al verwerkt. Veel plezier en succes met het uitkiezen van jouw workshop.

  • heb je iets te vieren met vriendinnen, familie, collega's en ben je met minimaal 5 personen? neem contact op voor een maatwerk afspraak.
  • per seizoen wordt er een programma gemaakt waar op ingeschreven kan worden, alleen of met meerdere personen. Deze workshops zijn, indien ze gepland zijn, te vinden in de agenda
  • Tip: informeer naar een combi arrangement: workshop met rondleiding.

Wil je van je workshop of rondleiding een nog groter feestje maken? Kies dan voor het VIP arrangement.

Bij een vooraf gereserveerde eigen groep is het mogelijk het arrangement aan te passen naar een VIP arrangement.

Een VIP arrangement is mogelijk vanaf € 2,50 p.p. extra. Onderdelen waaruit het VIP arrangement kan bestaan:

  • basis VIP arrangement koekje bij de koffie/thee wordt een gebakje € 2,50 p.p.
  • maak je workshop/rondleiding compleet met een aangeklede borrel na de workshop. Een glaasje wijn/ biertje met een hapje maakt van jullie avond een compleet avondje uit. v.a. € 2,50 p.p. 
  • een andere invulling voor jouw groep, ik verneem het graag om de mogeljikheden te bespreken.

Overzicht van workshops