Uurtje-DOEN

Dagelijks, op afspraak, mogelijk vanaf 5 personen. Op de (meeste) vrijdagen is er geen minimum aantal om aan te melden.

Soms wil je gewoon even iets Doen! Dat kan bij-Ellen. In het atelier is een ruime sortering van stempels, inkten en allerlei andere hobbygereedschappen. Je mag hier zelf mee aan de slag gaan.

Iedere seizoen zijn er een voorbeelden aanwezig van bijvoorbeeld een eenvoudig  stempelwerkstuk .  Je krijgt een korte instructie en gaat dan vooral zelf lekker aan de slag. Het is dus geen workshop met volledige begeleiding, de winkel is gewoon open. De basisprijs is € 6,= per uur. De gebruikte materialen reken je apart af. Wil je langer doorgaan, geen probleem, je betaald per uur of een veelvoud hiervan.

Tussen 12 en 13 eet ik graag ook even een broodje. Tijdens een geplande workshop of rondleiding is er geen ruimte om aan de slag te gaan.  

gestempeld bollen zakje

stempel basis setje

 

Of maak kennis met de basis van het stempelen en stempel een aantal labels, opbergen in een bestempeld tasje heb je een origineel inspiratie setje.

 

 

Uurtje-DOEN sieraad maken vanaf € 6,=

Ben je bekend met de technieken en kan je met beperkte hulp zelf aan de slag? Dan kan je ook tijdens openingsuren van het atelier jouw sieraad maken. Bijvoorbeeld een leuke hanger in de juiste kleur, aan een veter of jasseron is goed in een uurtje te maken. De gebruikte materialen reken je af bij de 6 euro per uur basisprijs. Dit is dus niet ter vervanging van de sieraden workshops, tijdens de workshops heb ik alle tijd om iedereen te begeleiden en de technieken goed uit te leggen.