Stampin' Up!

Geef ieder geschenk een persoonlijke noot met jouw stempel creatie.

Actuele informatie, foto's en uitleg lees je vooral op mijn Blog STMPLN bij-Ellen

Wil jij ook weer eens een origineel kado aan iemand geven? En ook al zit er geld in, met een mooie verpakking er om heen geeft het toch heel anders. Ook een lief kaartje sturen is nog steeds iets waar je een ander heel blij mee maakt. Daarnaast kan ik je zeggen dat een paar uurtjes creatief bezig zijn heel ontspannend werkt. Ook in drukke tijden. 

Ruim 25 jaar actief met stempels, inkt, papier, verf, kralen, bloemen en nog veel meer.

puzelstukje labelEn daar zijn vanaf nu de mooie producten van Stampin' Up! bij gekomen. Veel voorbeelden en materialen zijn in het atelier aanwezig. Niet de voorraad zelf, die kun je via mij bestellen en in mijn webshop.

Zoals jullie van mij gewend zijn kan je natuurlijk zelf met deze materialen aan de slag bij-Ellen. Echter er zijn nog veel meer mogelijkheden om jou en misschien ook een vriendin, familie, collega of wie dan ook enthousiast te maken. 

Wat kan jij onder andere allemaal doen bij-Ellen met Stampin' Up! :

  • Wil je een workshop volgen? (bijna) Iedere vrijdag om 10.00 kan hiervoor terecht. Bekijk en boek via de agenda.
  • Rustig de catalogus bekijken, de voorbeelden "live" bekijken en vragen stellen kan natuurlijk altijd als bij-Ellen geopend is. Liever direct via mij bestellen i.p.v. via de webshop, geen probleem. Mail mij je bestelling, je krijgt een factuur en na betaling ontvang je een seintje als je bestelling binnen is. 
  • Wil je een gezellig creatief avondje thuis regelen? Ik kom graag bij jou langs als je een groepje van min. 6 personen regelt. De gastvrouw wordt altijd extra verwend, o.a. met een leuke creatieve goody-bag van mij.
  • Wil je de mooie producten bestellen, 24/7 kan je in de webshop bestellen. Liever bestellen via mij? Kom in de winkel langs of geef je bestelling via de mail door. Je bespaard dan in ieder geval de verzendkosten als je de bestelling zelf in de winkel op komt halen.
  • Ben je net zo enthousiast over Stampin' Up! als ik? Overweeg dan of je demonstratice wordt in mijn team. Je kan een keus maken om alleen materialen voor jezelf te bestellen of ook aan de slag te gaan als demonstratice. Ik vertel je er graag meer over. En met mijn team ga ik regelmatig creatief aan de slag. Een teamavondje waarin je altijd weer iets nieuws leert en uiteraard ook heel gezellig is. 
  • Wil je met een groepje van min. 4 personen een workshop boeken? Informeer dan naar de mogelijkheden op andere dagen.

Wat is nou stempelen wordt mij vaak gevraagd. Is dat niet van stempeltje, inkt, papier en klaar? Ja dat is inderdaad de basis en dan nog heel veel meer. Stempelen moet je zien, beleven en ik moet erbij zeggen dat het dan heel verslavend kan werken. Je bent gewaarschuwd. Bij-Ellen worden stempels veel gebruikt in combinatie bij een decoratie. Zie bijvoorbeeld het gestempelde zakje waar een bollen potje in zit. Verjaardag, valentijn, geslaagd of sara geef je eigen thema eraan en je hebt een heel persoonlijk kado. 

Bij-Ellen kan je tijdens een workshop of het 'uurtje-DOEN" kennis maken met deze leuke hobby en hoef je niet gelijk veel materialen aan te schaffen. 

Op onderstaande foto's zie je voorbeelden van kaarten, boekje, tag of doosje. Alles gemaakt met de stempelset High Tide van Stampin' Up! en één kleur inkt, nl. Dapper Denim. Benieuwd hoe je dit kan maken? Kijk dan deze instructie video. Veel plezier. Liever eerst een keertje samen met mij aan de slag? Meld je aan voor een workshop.

Stampin' Up! High Tide